Länkar till vänners hemsidor


Yvonne Ceder har målat den fina tavlan på den här hemsidans startsida. Besök hennes sida för att få en glimt av hennes fina konst!


Mia Lindqvist, som jag spelade och sjöng en hel del ihop med på 90-talet, har den här facebooksidan där hon presenterar sin konst och konsthantverk!


Ulrika Pontén-Bibb är ingen mindre än min kära syster. Hon har en fantastisk röst och har gett ut en CD med låtar av sin kära Eric Bibb. Det lär bli mer musik i framtiden! Hemsidan har jag knåpat ihop.


Mikael Ramel har jag känt sen han spelade på Enzo i Visby 2005. Jag hade hans skivor redan på 70-talet och jag kan verkligen rekommendera ett besök på hans hemsida. Han spelar idag en del ihop med Wille Crafoord som tillsammans blir Legitimerade Legender.


SOS är bandet jag spelade i när jag bodde på Gotland. Det finns att läsa om SOS här på min hemsida, men ska du ha reda på hur du bokar bandet samt vilka spelningar som är på gång så är det bara att surfa in på länken här ovan. Jo, det är jag som har fixat den här hemsidan också!